App de Tribuna de Girona per Iphone i Ipad

10/12/2012

Descarrega't l'App desenvolupada per Sixtemia Mobile App Studio.

Tribuna de Girona ha entrat en el món de les aplicacions per smartphones i tauletes tàctils com va anunciar el sr. Jordi Nicolau, president de l’entitat, en la presentació de la II edició de la Jornada Empresa i Coneixement que va reunir 600 persones (empresaris, directius i joves) el passat 29 de novembre al Palau de Congressos de Girona .

Tothom que ho desitgi pot descarregar-se l’APP per Iphone i Iphad de la nostra entitat a l’APP Store d’Apple. Amb aquesta nova aplicació es poden visualitzar tots els vídeos de les conferències que hem fet els últims mesos, apuntar-se a les activitats, consultar l’agenda i seguir en directe (a través del sistema streaming) tots els actes que organitzem.

Aquesta APP ha estat  dissenyada amb la col·laboració de l’empresa Sixtemia Mobile APPS Studio. Un jove projecte empresarial amb seu a Banyoles impulsat pels emprenedors Josep Mª Teixidor i Marc Coll. Des del Pla de l’Estany la seva cartera de clients els ha convertit en un empresa de referència dins el sector de la telefonia mòbil. A banda de l’APP de Tribuna de Girona, també han treballat per companyies com ZARA, Nestlé, TV3, el futbolista David Villa o la dissenyadora Rosa Clará